MAZE production | Vad vi gör
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Vad vi gör

Det är en sak att komma på häftiga idéer - en annan sak att förverkliga dem
PRODUKTION OCH PROJEKTLEDNING

MAZE skapar innehåll, projektleder och producerar små och stora evenemang.
Vi arbetar med såväl privata som publika event – från bolagsstämman till festivalen – och tar hand om hela eller delar av evenemanget.
MAZE kan utveckla event från grunden, tillföra energi och idéer till befintliga evenemang eller hjälpa till med specifika delar i ert event.

När vi tar oss an ett uppdrag så har vi två mål: Att göra processen enkel för våra kunder och att skapa fantastiska upplevelser för alla gäster och besökare.
För att nå dit använder vi oss av vårt allra viktigaste verktyg: engagemang!

LOKAL SAMARBETSPARTNER

MAZE hjälper externa aktörer som vill anordna evenemang och konserter i Leksand

med omnejd. Vi kan agera lokal arrangör och ta hela ansvaret för genomförandet eller hjälpa till med förberedande planeringsarbete och/eller delar av genomförandet.
Med vår lokalkunskap och vårt breda kontaktnät blir produktionen enklare och kostnaderna lägre. Vi kan Dalarna, helt enkelt.

TEKNIK, TÄLT & INREDNING

MAZE erbjuder helhetslösningar inom ljud, ljus, bild och annan teknik som omger ett evenemang – såväl inomhus som utomhus.
Vi har också unika eventtält för alla tillfällen. Smått som stort, där det största rymmer så många som 2 500 personer. Självklart hjälper vi er att inreda tälten eller andra lokaler med allt från mattor och bord till dekor och garderober.