MAZE production | Vad vi gör
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Vad vi gör

Det är en sak att komma på häftiga idéer - en annan sak att förverkliga dem
PRODUKTION OCH PROJEKTLEDNING

MAZE skapar innehåll, projektleder och producerar små och stora evenemang.
Vi arbetar med såväl privata som publika event – från bolagsstämman till festivalen – och tar hand om hela eller delar av evenemanget.
MAZE kan utveckla event från grunden, tillföra energi och idéer till befintliga evenemang eller hjälpa till med specifika delar i ert event.

När vi tar oss an ett uppdrag så har vi två mål: Att göra processen enkel för våra kunder och att skapa fantastiska upplevelser för alla gäster och besökare.
För att nå dit använder vi oss av vårt allra viktigaste verktyg: engagemang!

LOKAL SAMARBETSPARTNER

MAZE hjälper externa aktörer som vill anordna evenemang och konserter i Leksand

med omnejd. Vi kan agera lokal arrangör och ta hela ansvaret för genomförandet eller hjälpa till med förberedande planeringsarbete och/eller delar av genomförandet. Allt från bemanning och catering till teknik, transporter, lokaler, boende, artistservice, marknadsföring m.m. Med vår lokalkunskap och vårt breda kontaktnät blir produktionen enklare och kostnaderna lägre.
Vi kan Dalarna, helt enkelt.

TEKNIK, TÄLT & INREDNING

MAZE erbjuder helhetslösningar inom ljud, ljus, bild och annan teknik som omger ett evenemang – såväl inomhus som utomhus.
Vi har också unika eventtält för alla tillfällen. Smått som stort, där det största rymmer så många som 2 500 personer. Självklart hjälper vi er att inreda tälten eller andra lokaler med allt från mattor och bord till dekor och garderober.